(0) items
U heeft geen artikelen in jouw winkelwagen.
Filters
Preferences
Zoek

Boulogne klein

€24,90 per kg

Kleinere versie van de Boulogne salami.

    This product has a minimum quantity of 50
    0
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    0
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,50 per kg €11,50 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Kalfsgehakt

    Kalfsgehakt

    €12,50 per kg €12,50 per kg

    Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

    Afbeelding van Klaargemaakt stoofvlees

    Klaargemaakt stoofvlees

    €22,50 per kg €22,50 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Gratin patatjes

    Gratin patatjes

    €11,50 per kg €11,50 per kg

    In de oven gebakken aardappelen.

    Afbeelding van Rosbief

    Rosbief

    €34,75 per kg €34,75 per kg

    Een rosbief kan zowel afkomstig zijn van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil als van het bloemstuk of de muis. De rosbief wordt panklaar, dus zonder zeen, vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.