Filters
Preferences
Zoek

Cote a l'os

€19,95 per kg

Côte à l'os is afkomstig van de zesrib of côte de boeuf dat zich tussen de spiering en het lendenstuk bevindt. Dit biefstuk is zeer mals en heeft een been. Zonder been wordt het de entrecôte van de zesrib genoemd.

*
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Stoofvlees bladje

Stoofvlees bladje

€15,50 per kg €15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Meesterlijke hespensla

Meesterlijke hespensla

€22,50 per kg €22,50 per kg
0
Afbeelding van Beenhesp

Beenhesp

€29,60 per kg €29,60 per kg

Licht gepekelde, licht gerookte en gekookte achterham.

Afbeelding van Prepare

Prepare

€18,80 per kg €18,80 per kg

100% rundsvlees gemalen en gemengd met saus.

Afbeelding van Oude kaas

Oude kaas

€25,75 per kg €25,75 per kg

Oude kaas met pikante smaak.