Filters
Preferences
Zoek

Evezwijnpate (seizoen)

€32,00 per kg

Heerlijke paté op basis van everzwijnlever.

    This product has a minimum quantity of 50
    0
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    0
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Kalfsfricassee

    Kalfsfricassee

    €29,95 per kg €29,95 per kg

    Magere stukjes kalfsvlees afkomstig van de hals en de borst van het kalf ideaal om stoofpot mee te bereiden.

    Afbeelding van Kalkoenfilet

    Kalkoenfilet

    €21,90 per kg €21,90 per kg

    Malse filet gesneden uit de borst van de kalkoen.

    Afbeelding van Kalfsgehakt

    Kalfsgehakt

    €12,50 per kg €12,50 per kg

    Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

    Afbeelding van Klaargemaakt stoofvlees

    Klaargemaakt stoofvlees

    €21,50 per kg €21,50 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Verse rode kool (seizoen)

    Verse rode kool (seizoen)

    €10,00 per kg €10,00 per kg
    0