(0) items
U heeft geen artikelen in jouw winkelwagen.
Preferences
Zoek

Kalfslapjes

€37,95 per kg

Stukje mager, mals en sappig kalfsvlees ideaal om te stoven.

*
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€11,50 per kg €11,50 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Kalfsgehakt

Kalfsgehakt

€12,50 per kg €12,50 per kg

Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

Afbeelding van Prepare

Prepare

€19,60 per kg €19,60 per kg

100% rundsvlees gemalen en gemengd met saus.

Afbeelding van Stoofvlees bladje

Stoofvlees bladje

€15,50 per kg €15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Klaargemaakt stoofvlees

Klaargemaakt stoofvlees

€22,50 per kg €22,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.