Filters
Preferences
Zoek

Kalkoenfilet

€21,90 per kg

Malse filet gesneden uit de borst van de kalkoen.

    This product has a minimum quantity of 50

    0

    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend

    0

    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Kalfsgehakt

    Kalfsgehakt

    €12,50 per kg €12,50 per kg

    Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,50 per kg €11,50 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Pitta-vlees

    Pitta-vlees

    €13,85 per kg €13,85 per kg

    Fijn gesneden varkensvlees, gekruid met pita kruiden.

    Afbeelding van Beenhesp

    Beenhesp

    €29,60 per kg €29,60 per kg

    Licht gepekelde, licht gerookte en gekookte achterham.

    Afbeelding van Stoofvlees bladje

    Stoofvlees bladje

    €15,50 per kg €15,50 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.