Filters
Preferences
Zoek

Klaargemaakt stoofvlees

€21,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    This product has a minimum quantity of 100
    0
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    0
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Kalfsgehakt

    Kalfsgehakt

    €12,50 per kg €12,50 per kg

    Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,50 per kg €11,50 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Vol-au-vent

    Vol-au-vent

    €20,50 per kg €20,50 per kg

    Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

    Afbeelding van Beenhesp

    Beenhesp

    €29,60 per kg €29,60 per kg

    Licht gepekelde, licht gerookte en gekookte achterham.

    Afbeelding van Tonijnsalade

    Tonijnsalade

    €24,50 per kg €24,50 per kg

    Salade voor op de boterham op basis van tonijn.