Heerlijk stuk vlees afkomstig van het ruggedeelte van het lam. Lamskoteletjes zijn geschikt om te grillen op de barbecue of in de grillpan of om te bakken in de pan.
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.
Konijnenbillen zijn de bouten van het konijn. Konijn valt in de groep van wit vlees dat vele voordelen biedt : licht verteerbaar, vetarm (bijna vetloos zelfs), weinig calorieën en weinig natrium. Konijnenvlees helpt bij het normaliseren van de stofwisseling en wordt daarom sterk aanbevolen voor kankerpatiënten die radiotherapie ondergaan.
100% rundsvlees gemalen en gemengd met saus.