Filters
Preferences
Zoek

Mignonette

€14,50 per kg

Na ontvetting en ontvliezing van de rugspier blijft enkel een stevig doch mals en mager stuk varkensvlees over. De mignonettes zijn zeer mager en caloriearm en worden bij voorkeur in 2 cm dikke plakken gesneden.

*
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€11,50 per kg €11,50 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Pitta-vlees

Pitta-vlees

€13,85 per kg €13,85 per kg

Fijn gesneden varkensvlees, gekruid met pita kruiden.

Afbeelding van Rundsstoofvlees

Rundsstoofvlees

€16,95 per kg €16,95 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Prepare

Prepare

€18,80 per kg €18,80 per kg

100% rundsvlees gemalen en gemengd met saus.

Afbeelding van Klaargemaakt stoofvlees

Klaargemaakt stoofvlees

€21,50 per kg €21,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.