Filters
Preferences
Zoek

Paardenfilet

€60,00 per kg

Paardenfilet is een filet pur van het paard. Het vlees is mager, zeer rijk aan ijzer en ietsje zoeter dan rundsvlees, waardoor het sterker gekruid kan worden.

    This product has a minimum quantity of 50
    0
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    0
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,50 per kg €11,50 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Varkenswangetjes

    Varkenswangetjes

    €21,50 per kg €21,50 per kg

    Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

    Afbeelding van Klaargemaakt stoofvlees

    Klaargemaakt stoofvlees

    €21,50 per kg €21,50 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Ossevlees

    Ossevlees

    €37,90 per kg €37,90 per kg
    Afbeelding van Belegen kaas

    Belegen kaas

    €23,30 per kg €23,30 per kg

    Kaas met laag vetgehalte die ongeveer 6 maanden gerijpt heeft.