Filters
Preferences
Zoek

Rundsfilet pur

€62,50 per kg

De filet pur of ossenhaas bevindt zich op de rug bij de lende van het rund. Uit deze runderfilet worden onder andere de chateaubriand, tournedos en filet mignon gesneden. In zijn geheel kan de filet pur als braadvlees bereid worden.

*
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€11,50 per kg €11,50 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Kalfsgehakt

Kalfsgehakt

€12,50 per kg €12,50 per kg

Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

Afbeelding van Varkenswangetjes

Varkenswangetjes

€21,50 per kg €21,50 per kg

Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

Afbeelding van Kippengyros

Kippengyros

€19,75 per kg €19,75 per kg

Versneden en gekruid kippenvlees.

Afbeelding van Jonge kaas

Jonge kaas

€20,10 per kg €20,10 per kg

Heerlijke kaas, bereid met 100% koemelk.