Filters
Preferences
Zoek

Rundslever

€10,00 per kg

Rundslever valt onder de categorie orgaanvlees van het rund en zit bomvol vitaminen, ijzer, zink en goede vetzuren.

*
0
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
0
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Kalfsfricassee

Kalfsfricassee

€29,95 per kg €29,95 per kg

Magere stukjes kalfsvlees afkomstig van de hals en de borst van het kalf ideaal om stoofpot mee te bereiden.

Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€11,50 per kg €11,50 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Kalfsgehakt

Kalfsgehakt

€12,50 per kg €12,50 per kg

Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

Afbeelding van Huisgemaakte fricandon

Huisgemaakte fricandon

€18,50 per kg €18,50 per kg

Echte Vlaamse fricandon. Gemaakt zoals oma ze maakte.

Afbeelding van Filet de saxe

Filet de saxe

€34,50 per kg €34,50 per kg

Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.