Filters
Preferences
Zoek

Soepvlees

€14,50 per kg

Soepvlees moet altijd gekookt of gestoofd worden omdat het minder mals is. Het wordt gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Ideaal als extra smaakmaker voor de bouillon van de soep.

    This product has a minimum quantity of 100
    0
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    0
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Rundsstoofvlees

    Rundsstoofvlees

    €16,95 per kg €16,95 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,50 per kg €11,50 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Cobourg

    Cobourg

    €30,30 per kg €30,30 per kg

    Mild gezouten ham die verschillende weken gerookt werd met zaagsel van beuken- en eikenhout.

    Afbeelding van Kippenwit

    Kippenwit

    €25,50 per kg €25,50 per kg

    Gekookte en knapperig gebakken mals borstvlees van de kip, gemengd met pâte van wit gevogelte en verrijkt met Italiaanse kruiden.

    Afbeelding van Prepare

    Prepare

    €18,80 per kg €18,80 per kg

    100% rundsvlees gemalen en gemengd met saus.