Filters
Preferences
Zoek

Stoofvlees bladje

€15,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    This product has a minimum quantity of 100

    0

    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend

    0

    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Pitta-vlees

    Pitta-vlees

    €13,85 per kg €13,85 per kg

    Fijn gesneden varkensvlees, gekruid met pita kruiden.

    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,50 per kg €11,50 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Kalkoenfilet

    Kalkoenfilet

    €21,90 per kg €21,90 per kg

    Malse filet gesneden uit de borst van de kalkoen.

    Afbeelding van Prepare

    Prepare

    €18,80 per kg €18,80 per kg

    100% rundsvlees gemalen en gemengd met saus.

    Afbeelding van Beenhesp

    Beenhesp

    €29,60 per kg €29,60 per kg

    Licht gepekelde, licht gerookte en gekookte achterham.