Filters
Preferences
Zoek

Vol-au-vent

€20,50 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

    This product has a minimum quantity of 100
    0
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    0
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,50 per kg €11,50 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Kalfsgehakt

    Kalfsgehakt

    €12,50 per kg €12,50 per kg

    Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

    Afbeelding van Klaargemaakt stoofvlees

    Klaargemaakt stoofvlees

    €21,50 per kg €21,50 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard in water, vaak ook in bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Prepare

    Prepare

    €18,80 per kg €18,80 per kg

    100% rundsvlees gemalen en gemengd met saus.

    Afbeelding van Strassbourg

    Strassbourg

    €19,95 per kg €19,95 per kg
    0